Hvem er vi

Vi er et team på  5 fysioterapeuter, 1 massør og 1 sekretær, som byder dig velkommen i klinikken.

Til behandling bedes der medbringes Sundhedskort til registrering og et lagen eller et stort håndklæde til at ligge på.

Fysioterapeuter

Morten Raun Olsen
Morten Raun OlsenAut. Fysioterapeut
Uddannet på Metropol, København i 2011

Efteruddannelse:
Mulligan – Bestået eksamen 2013
Mckenzie – Bestået eksamen 2017 (forventet)
GLAiD – Certificeret i 2016

Jeg har taget en del kurser ingen for manuel terapi og opsøger ny viden for at sikre den bedst mulige behandling for den enkelte.

Jeg har deltaget på to forskningsartikler om senevævets opbygning på Institut for Idrætsmedicin på Bisbebjerg Hospital.

Jeg bruger ofte manuelle teknikker inden for Mulligan og McKenzie, og vægter en grundig undersøgelse højt, da dette er fundamente for den rette behandling og vejledning.

Pernille Hasfeldt
Pernille HasfeldtAut. Fysioterapeut
Uddannet fra Københavns fysioterapiskole i 1986. Arbejdede fra 1985 til 1994 på klinik i Bagsværd og fra 1994 til 1999 på Hans Knudsens Plads fysioterapi. Arbejder på klinikken siden 1999.
Efteruddannelser i manuel terapi, Mc. Kenzie, Butler, myofacial trigger punkt massage, muskel energy teknik (MET), idrætsfysioterapi, rygbehandling, bækkenløsning og inkontinens samt muskelakupunktur. Undervist medicinsk fag personale i ergonomi og har desuden tæt samarbejde med fodterapeuter.
Jacob Ebbesen
Jacob EbbesenAut. Fysioterapeut
​Uddannet fra Fysioterapiskolen, København 2009.

Efteruddannelse:
Mulligan – Bestået eksamen 2013
Mckenzie – Bestået eksamen 2017 (forventet)

Jeg har taget en bred vifte af kurser indenfor manuel terapi, samt bygget ovenpå min grunduddannelse som fysioterapeut ved bl.a. at tage enkeltfag på Syddansk Universitet

Jeg vægter en meget personlig og systematisk behandlingstilgang i mine behandlinger og for mig er fundamentet for en god behandling en ærlig og afslappende atmosfære.

Generelt har jeg et bredt interessefelt, hvor jeg forsøger at omsætte nyeste teoretiske viden til behandlingslokalet.

Lasse Mühlback Hansen
Lasse Mühlback Hansen Aut. Fysioterapeut
Uddannet fra Professionshøjskolen UCC Nordsjælland sommeren 2014 og arbejdede et 1/2 år som vikar på klinik i Helsingør. Startede i 2015 på klinikken. Særlig interesseret i manuel terapi og idrætsfysioterapi. Kursus i muskelakupunktur og i 2015 startet på osteopati uddannelsen. Arbejder i fritiden som tennis- og håndboldtræner.
Gabriela Hildenbrand Hansen
Gabriela Hildenbrand Hansen Aut. fysioterapeut
Uddannet fra Professionshøjskolen UCC Nordsjælland i 2014 og startede kort herefter på klinikken. Særlig interesseret i manuel terapi og idrætsfysioterapi. Startede på osteopati uddannelsen i 2015. Var elitesvømmer og har undervist i svømning og vandaerobic.

Massør og personlig træner

Susanne Findsen
Susanne FindsenLæge eksamineret massør & personlig træner
Lægeeksamineret massør fra Dueholm massageskole i 1997, som hun var tilknyttet indtil 2002 og arbejdede med massageordninger i diverse firmaer. Startede i 1998 i klinikken som massør med fysiologiske massage i tæt sammenarbejde med klinikkens fysioterapeuter. Siden 1999 tilknyttet Sparta Atletik/Dansk Atletik Forbund. DIFs diplomtræneruddannelse i 2004/2005. Tilbyder personlig træning og træningsplanlægning gennem sit firma: www.skovtraning.dk

Sekretær

Susanne Kjeldsen
Susanne Kjeldsen Sekretær -afløser
Afløser sekretær ved fridage og ferie. Mere end 20 års erfaring med administration og servicefag, bl. a. hos Microsoft og IBM.